Master
Integrative Gestaltung Masterstudio
Put leaves into water, then it becomes a tea. For thousands of years, human practised this simple gesture to create a perfect drink.
With the opportunity to create the Zero Waste Café led by Impact Hub Basel, I want to invite visitors into a circular journey of tea. In order to consume locally, the interior herb garden experiments the cultivation of tealeaves in a self-sustaining eco-system. It encourages the guests to harvest leaves, create tea and finally not forget to give the tea waste back, because tea waste, together with other recycled materials, have played a big role in creating the interior for the Zero Waste Café.
Lege die Blätter in Wasser, dann wird das Wasser zu Tee. Seit Jahrtausenden praktiziert der Mensch diese einfache Geste, um ein perfektes Getränk herzustellen.
Mit der Möglichkeit, das Zero Waste Café unter der Leitung von Impact Hub Basel zu kreieren, möchte ich die Besucher zu einer Teereise einladen. Um lokal zu konsumieren, experimentiert der innere Kräutergarten mit dem Anbau von Teeblättern in einem nachhaltigen Ökosystem. Sie ermutigt die Gäste, Blätter zu ernten, Tee herzustellen und schliesslich nicht zu vergessen, den Teeabfall zurückzugeben, denn die Teeabfälle haben mit anderen recycelten Materialien zusammen eine grosse Rolle bei der Erschaffung des Interieurs für das Zero Waste Café gespielt.
zhangni@hotmail.fr
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